Tööta ja õpi!

Tööta ja õpi!

Tänu Eesti Töötukassa toetusele alustab jaanuaris 2018  SA Sillamäe Haigla   oma töötajate töökohapõhist hooldaja kutseõppe koolitust. Selline võimalus avanes tänu Eesti Töötukassa ja Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli koostööle. Väljaõpe on mõeldud töötajatele kellel puudub  või on aegunud kutseharidus ja on oht seetõttu kaotada töö.

Õppeprogrammi hakatakse läbi viima töökohal, 2 aasta jooksul, Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õppejõudude poolt. Selline kutseõppevorm võimaldab säilitada töökoha ja võimaluse samal ajal  omandada kutsehariduse. Õppivad töötajad hakkavad saama Eesti Töötukassa poolt igakuist toetust. Kellele ja millises summas  õppes osalemise toetust makstakse, saate tutvuda Eesti Töötukassa kodulehel: https://www.tootukassa.ee/content/toota-ja-opi

Sotsiaalne rehabilitatsioon2017.aastal koostati 22 rehabilitatsiooniplaani. Kokku sai 136 inimest rehabilitatsiooni teenust, neist 82 lapsi, 54 täiskasvanuid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga